torstai 27. lokakuuta 2016

5 viikkoa!

Nopeasti aika menee, nämähän alkaa olla jo tosi hurjia tihulaisia. Tappelevat keskenään ja kiusaavat toisiaan, Santraa ja minua. Tänään oli painoa Möykyllä 3,8kg, Rauhalla 3,4kg, Riehulla 3,1kg ja Kiukulla 2,9kg.

Tiistaina käytiin autoilemassa, videota autoilun alkumatkasta. Alkoivat sitten torkkumaan ja ajeltiin noin 15 minuuttia. Sitten käväistiin metsässä, siitäkin videopätkä1 ja videopätkä2. Lopuksi pakkauduttiin vielä takaisin autoon ja ajettiin muutama minuutti. Luntakin alkoi sataa sopivasti.



Kuvia 5 viikkoisista. Nyt olikin sitten sitä lunta ja aamupäivällä lumisateessa sopiva tauko että sain muutaman kuvan napattua pennuista. Vähän vaikea niitä oli yksin kuvata kun seurasivat heti kuin hai laivaa..

Pennut on välillä olleet yksittäin seikkailemassa ulkona ja sisällä. Ulkona viihtyvät porukassa välillä jo liiankin hyvin kun eivät välillä malttais tulla sisälle jos minulla on ideana vaan käväistä nopeesti.

Sisällä sitten pitää olla jatkuvasti minun laukussa ja muovipusseja ja kivasti rapisevaa ikeakassia repimässä, purevat varpaista ja lahkeista ja hiuksista. Purevat ne sentään myös kaikenlaisia sallittuja puruherkkuja mitä niille tarjoan, mutta siikapulla-Santra meinaa vetää ne napaansa heti kun silmä välttää. Eli niistä ei pitkään ole iloa pennuille.

Tänään leikkasin taas kynnet, suurin haaste oli tyrkkiä Rauhaa jatkuvasti pois kimpusta kun leikkasin muiden kynsiä. Olivat siis leikkien jälkeen puoliunessa joten vastarintaa ei tehty. Rauhakin oli sitten kiltisti omalla vuorollaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti