maanantai 17. lokakuuta 2016

Uutta ja ihmeellistä

Pennuilla onkin tässä viime päivinä alkanut olla kaikenlaista uutta ihmeteltävää.

Perjantaina käytiin ulkoilemassa ensimmäistä kertaa, video tässä linkissä. Siitä lähtien on ulkoiltu kerran, pari päivässä. Muutamia pissoja ja kakkojakin on saatu pihalle. Ovelta alas menevä ramppi on ilmeisen mieleinen kun sitä käyvät kiipeilemässä edestakaisin. Välillä meinaa myös kiinnostaa mitä aidan toisella puolella on ja Riehu onnistuikin tunkemaan pään aidan rakoon, eikä tietenkään saanut sitä enää pois.. aika tiukasti se siinä oli jumissa kun menin irroittamaan.Ulkoilukuvia tältä päivältä.

Imurin ääneen totuteltiin myös, laitoin imurin hurisemaan viereiseen huoneeseen ja siitäkin otin videon jonka meinasin tänne laittaa, mutta eipä bloggeri nyt ole ihan yhteistyössä. Ei siinä videossa niin ihmeellistä ollutkaan kun eivät välittäneet mitään ja emon perässä vaan olivat kun Santra juuri meni poikasaitaukseen. Toisena päivänä kävin sitten ihan oikeasti imuroimassa ja eivät taaskaan välittäneet imurista.

Lauantaina pennut maistelivat kermaviilinokareet ja nyt on maisteltu jauheliha-kermaviiliseosta, eilen kerran ja tänään sitten kaksi kertaa. Pääasiallinen ruoka on vielä kuitenkin maitoa ja pikkuhiljaa lisätään muun ruoan määrää ja ruokintakertoja. Ihmeissään maistelivat uusia makuja, paitsi raivo-Rauha kun huomasi että nyt on jotain mikä on syötävää, niin alkoi ahmia heti.

Sunnuntaina kävi sitten ensimmäisiä "vieraita" eli tuttuja ihmisiä pentuja katsomassa. Kassu ja Jallikin ovat pentuja käyneet haistelemassa, mutta siirtyvät aina nopeasti takavasemmalle, sen verran hurjia poikaset on niiden mielestä.

Yöksi olen laittanut pennut vielä pentulaatikkoon, kulkuaukolla kun on portti niin eivät vielä pääse karkaamaan. Nukkuvat hyvin 6-7 tunnin yöunet ja Santra se yleensä on joka siinä vaiheessa herättää minut avaamaan portin laatikkoon. Itse se sieltä pois hyppää halutessaan, mutta mielellään vaatii palvelua laatikkoon menemiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti