perjantai 4. marraskuuta 2016

6 viikkoiset

Pennuille tuli eilen 6 viikkoa täyteen ja meillä on ollut menoa ja melskettä niin ettei blogin kirjoittamiseen ole aikaa jäänyt. Tänään punnitsin pennut: Möykky 4,6kg, Rauha 4,1kg, Riehu 3,6kg ja Kiukku 3,4kg. Annoin kolmannen madotuksen, samalla madotettiin koko muukin koiralauma.

Tiistaina matkasimme pentujen kanssa Kiteeltä Jyväskylään. Ajoimme Mikkelin kautta ja kävimme siellä treffailemassa päivän nuorempia Ikuisesti-kennelin pentuja.

Matka meni hyvin ja pennut nukkuivat koko matkan! Ainakin nämä autoilla osaa jos ei muuta.

Pentutreffeillä oltiin ensin vähän järkyttyneitä siitä mihin oli tultu, sitten kiinnosti vaan ihmiset ja tutkittiin vähän ympäristöä. Ei nämä kyllä kovin sosiaalisia olleet, eikä oikein innostuneet leikkimään. Toiset pennut olivat enempi kiinnostuneita uusista kavereista.

Tässä kuvia pentutreffeiltä

Ikuisesti C-pentue ja Todellakin R-pentue yhteiskuvassa


Oli hauska käydä kyläilemässä ja nähdä samanikäisiä pentuja. Nämä meidän löllykät oli aikamoisia mörssäreitä toisiin verrattuna, ne olivat pienempiä ja jäntevämpiä, huomasi kyllä että meillä on oltu ruoka-aikaan kotona.

Jyväskylässä sitten harjoiteltiin ensi kerrostaloelämää, matkustettiin hissillä, nähtiin ohikulkevaa liikennettä, opeteltiin kävelemään hihnassa (yksin on muuten vaikea ulkoiluttaa neljää pentua kun yhdellä on aina pakki päällä, jos kolme sattuukin kulkemaan oikeaan suuntaan). Onneksi apukäsiäkin oli tarjolla ja pennut pääsivät myös takapihan metsään seikkailemaan.

Eilen pakkauduttiin taas autoon ja käytiin hiekkakuopilla ulkoilemassa ja ottamassa kuvat pennuista.

Tänään pennut olivat päivähoidossa siskollani, Höntti-"tädin" ja Lissun seurassa. Sen jälkeen tultiin taas omakotitaloilemaan ja viettämään vähän helpompaa elämää. Pennut eivät ole välittäneet siitä että maisemat vaihtuu, yöt nukutaan hyvin 7-8h ja aamupäivällä ollaan aktiivisimmillaan.

Kiukku


Möykky
Riehu

Rauha

Möykky-poika ja Kassu-isä

Perhepotretti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti