torstai 13. elokuuta 2020

Viralliset nimet 6-viikkoisilla

Sanin pennuille tuli tiistaina ikää 6 viikkoa. Kävimme eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutuksessa. Tällä kertaa poikaset jaksoivat äänekkäästi protestoida autoilua, sekä kangashäkissä odottamista eläinlääkärillä. Itse tarkastuksessa kaikki olivat oikein nätisti ja sirutuskaan ei kummemmin hetkauttanut, osa ei edes huomannut mitään. Eläinlääkärikin kommentoi, että pentujen kanssa on selvästi paljon oltu, kun ovat niin hyvin käsiteltäviä. Pennuilla oli kaikki kunnossa, mutta urosten kivekset vielä osittain eksyksissä.

Sienna, Monni, Okra, Umbra ja PirkkoPentutarkastukseen menossa.

Pennut saivat viralliset nimet ja rekisteröintikin on valmiina!


Todellakin Prinsessa Päivänsäde

Monni 3.0 - Todellakin Prinsessa Päivänsäde, tämä aurinkoinen neiti on sähäkkä touhuaja, jolla vauhtia riittää. Rauhoittuu kuitenkin hyvin ja ottaa mielellään kontaktia ihmisiin, hyvin leikkisä ja muistuttaa eniten Sani-emoa pienenä. Monni pitää myös veljet hyvin kurissa.


Todellakin Puuhakas Pehtoori

Okra - Todellakin Puuhakas Pehtoori, on pennuista rauhallisin. Leikkiessä kuitenkin osaa kunnon riehumiset ja roikkuu mielellään lahkeissa. Seuraa ihmistä hyvin ja viihtyy mielellään myös sylissä.


Todellakin Pohjoisen Poppamies

Sienna - Todellakin Pohjoisen Poppamies, on pennuista itsenäisin seikkailija. Sienna on ensimmäisenä tutkimassa uudet ympäristöt ja menee itsekseen myös pisimmälle. Sienna on aktiivinen ja utelias, tulee kuitenkin mielellään myös ihmisen luo ja perässä.


Todellakin Pihlajarinteen Paroni

Umbra - Todellakin Pihlajarinteen Paroni, on porukan päällepäsmäri. Leikeissään raju ja hyvin toimelias. Umbra on myös hyvin ihmisten perään, mutta ei välttämättä malta pysähtyä syliin niin hyvin. 


Todellakin Pätevä Parkkipirkko

Pirkko - Todellakin Pätevä Parkkipirkko, on touhukas ja hieman dominoivan oloinen, ottaa painit aika tosissaan. Pitää ihmisistä kovasti ja häntä vispaa Pirkolle jutellessa. Pirkko tutkii mielellään ympäristöä, se on touhuissaan vähän vakavamman oloinen ja muistuttaa siltä osin enemmän Rova-isää. Pirkolla riittää virtaa usein aika pitkään.


Kaikki kuvat Facebook-kansiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti