sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Viralliset nimet ja kuvia

Pennut saivat viralliset nimet pöllö-teemalla, koska Höntti näyttää pöllöltä. Teema oli päätetty jo vuosia aiemmin kun pentue oli vielä kaukana haaveissa. Tuimalle Tunturipöllölle oli nimi valmiina jo silloin, muille nimet muotoutuivat myöhemmin. 

Eilen ja tänään käytiin pentujen kanssa taas ajelulla, eilen ulkoiltiin hiekkakuopalla Höntin ja Lillin kanssa ja tänään olivat pelkästään pennut mukana ja käytiin toimistolla sosiaalistumassa ihmisjoukon syliteltävinä. 

Pennuista Tuimis jää Höntti-emon seuraksi ja seuraajaksi sijoituskoirana. Raksulle, Mustille ja Täplikselle on myös omat kodit tiedossa, mutta peruutuksen ja sen jälkeen hartaan pohdinnan tuloksena etsin vielä Ahnaalle ensisijaisesti sijoituskotia mielellään Jyväskylän lähiympäristöstä.

Ahnas on reipas ja aktiivinen pentu, se taistelee lelusta hyvin ja tulee syliin korvat lintassa. Se on työnimensä mukaisesti myös ahne, joten se sopisi myös johonkin harrastukseen. Sillä on melko laaja toimintasäde, eli ei pyöri jatkuvasti jaloissa, mutta tulee hyvin kutsusta ja seurailee ulkona. Ahnas on nartuista tällä hetkellä kookkain ja pitkähköjalkainen, sekä ketterin ja nopein pennuista.


Todellakin Tuima Tunturipöllö "Tuimis"

Todellakin Töhöttävä Töyhtöpöllö "Ahnas"

Todellakin Täpäkkä Täpläpöllö "Täplis"

Todellakin Tarkka Tarhapöllö "Musti"

Todellakin Topakka Tornipöllö "Raksu"

Tuima Tunturipöllö "Tuimis"
Töhöttävä Töyhtöpöllö "Ahnas"

Topakka Tornipöllö "Raksu"


Täpäkkä Täpläpöllö "Täplis"

Tarkka Tarhapöllö "Musti"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti