torstai 17. marraskuuta 2016

8 viikkoa!

Tänään tuli pennuille 8 viikkoa täyteen! Nopeasti on aika mennyt ja huomenna lähteekin jo ensimmäinen omaan kotiinsa kohti uusia seikkailuja.

Koko porukka rivissä
totuus siitä millaisia suurin osa kuvista on
Pennut ovat käyneet autoilemassa (takakontissa tällä kertaa, aiemmin on oltu häkissä). Eilen kävin jokaisen pennun kanssa yksittäin hihnalenkillä ja tästä intoutuneena tänä aamuna kierrettiin sama lenkki koko porukalla. Välillä meinattiin olla solmussa ja eteneminen oli suht hidasta kun vähintään yksi ehti kiinnostua aina jostain. Normaalisti 10min matkaan meni siis 30min.

Ulkona touhotetaan ja vaikka pääsääntöisesti kutsuessa tulevat hyvin, niin välillä sitten juostaan toiseen suuntaan ja levitään ympäri pihaa koko porukka.. Puuvajan alla on mielenkiintoista, kaikkia risuja, heiniä, lehtiä ym. täytyy nakerrella ja syödä.

Sisälläkin vedetään rallia, tapellaan ja varastetaan sukat pyykkinarulta, revitään pyyhkeitä ja joskus jyrsitään ihan puruluitakin.

Tänään saivat neljännen kerran matolääkkeen ja punnittiin vielä. Painoa oli Kiukulla 4.3kg, Riehulla 4.7kg, Rauhalla 5.3kg ja Möykyllä 5.9kg. Eli kasvu on vähän alkanut hidastumaan.Kiukku - Todellakin Ratkaiseva Ruutuässä

Rauha - Todellakin Railakas Rommimatsi

Riehu - Todellakin Riehakas Riskipeli

Möykky - Todellakin Rellestävä Ristikurko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti