perjantai 16. syyskuuta 2016

Viikko vielä?

Tänään on 54-56 vrk täynnä, eli ensi viikon loppupuolelle siis odotellaan synnytystä.

Santralla alkaa ilmeisesti masu painaa, kun ei jaksa syödä kerralla paljoa. On saanut nyt 3 kertaa päivässä ruoan ja välillä jotain pieniä herkkuja. Ulkoilee mielellään ja kiertää kaikki pusikot, pakko oli myös päästä kiipeämään kaadettujen puunrunkojen päälle. Kuitenkin selkeästi rauhallisempaa alkaa vauhti olemaan lenkillä.

Pentujen liikkeet tuntuvat selvästi ja myös näkyvät välillä Santran maatessa kyljellään. Tuntuu olevan silloin tällöin melko villikin meno mahan syövereissä. Leikkasin mahakarvat (tyylikkäästi :D) viilennykseksi ja Santra makoilee edelleen välillä mahallaan.Pentuhuoneen lattiaan laitoin laattasuoja-ainetta ja pentulaatikko on ollut muutaman päivän jo huoneessa. Toissa aamuna kun heräsin, Santra nousi laatikosta ylös, eli on se siellä myös käynyt nukkumassa. Hetihän ne meni Kassun kanssa molemmat sinne ihmettelemään, kun nostettiin laatikko sisälle. Ja Jallikin on siellä jo välillä nukkunut...

Lämpöjen seuranta on aloitettu ja aamuisin ovat olleet 37.3-37.4 ja iltaisin 37.6-37.9.

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus väsätä pihalle aitausta ja laittaa portti pentuhuoneen ovelle, Kassu ja Jalli saavat pikkuhiljaa alkaa siirtymään muualle taloon ja pentuhuone rauhoitetaan vain Santralle. Vaikka noiden seurassa se vielä haluaa olla ja Kassun kanssa monesti makoilevatkin lähellä toisiaan.
Laitetaan loppuun vielä kuva Jallista, kun yksi ilta saunasta tullessa olikin hieno auringonlasku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti