maanantai 12. syyskuuta 2016

Santran pentuja odotellaan

Aika taas herätellä blogia henkiin... Santralle odotetaan syntyväksi viikon 38 loppupuolella pentuja. Santra on astutettu Kassulla, tarkemmat tiedot yhdistelmästä löytyvät kotisivuilta.
Santran kanssa lähdettiin viime perjantaina pentulomaa viettämään Kiteelle maalaismaisemiin. Santra on ottanut maisemanvaihdoksen rennosti ja vaikuttaa tyytyväiseltä oloonsa, suorastaan seesteiseltä. Ruoka maittaa ja nälkä olisi oikeastaan jatkuvasti. Nauttii erityisesti mahan silittelystä ja rapsuttelusta.

Jaksaa vielä lenkkeillä ihan reippaasti, kotonaan oli hihnalenkeillä jo alkanut otta ilon irti tiineydestä ja halusi edetä vain itse valitsemiinsa suuntiin. Metsässä on vauhtia riittänyt ja nyt Kassun ja Jallin seurassa on myös hihnassa lenkkeilyt olleet sujuvia.

Tiineysvuorokausia on nyt 50-52. Mahanympärystä on tähän mennessä kertynyt +11cm ja painoa +2,7kg. Juo ja läähättää melko paljon ja viilentelee mahaansa makaamalla mahallaan takajalat molemmin puolin "sammakkona".

Jännää nähdä paljonko pentuja on, eläinlääkäri veikkasi ultrassa 2-3. Mahan perusteella luulisin että enemmän. Pentujen liikkeet ovat myös tuntuneet jo muutaman päivän.


Jalli on vähän järkyttynyt Kassantroiden tulosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti