torstai 7. tammikuuta 2016

Pentutarkastus ja viralliset nimet

Tänään kävimme sirutuksessa ja pentutarkastuksessa eläinlääkärillä. Kahdessa purennassa (Läiskä ja Kolmiokylki) oli hieman sanomista, mutta muuten kaikki hyvin ja kaikilla pojilla löytyi molemmat pallitkin. Matkat menivät hyvin pentujen nukkuessa häkissä. Eikä jäädytty vaikka pakkasta oli rapsakat -30 astetta.

Pennut saivat myös viralliset nimet, paljastetaan nekin.


JR sai nimekseen virallisesti Todellakin Alfred JR. Pentujen isä Alfred on pentueensa ensimmäisenä syntynyt ja myös kasvattajansa ensimmäinen, ja JR on ensimmäisenä syntynyt ja myös minun ensimmäinen kasvattini. Tälle oli virallinen nimi heti syntymästä asti selvä. JR:stä tulee savolainen ja JR pääsee varmaan näkemään myös vähän enemmän maailmaa kotinurkkien lisäksi.
Kolmipilkku, kutsumanimeltään Ava, sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aina Ulapalla. Katsotaan minkälainen enne nimi on, onko Ava ulapalla vai ulapalla? Ava jää Lysti-emon seuraksi kotiin, Sarille omaksi harrastuskoiraksi.
Kolmiokylki, kutsumanimeltään Pieta, sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aamuruskon Rinsessa. Pieta on nätti ja topakka pikku prinsessa. Pieta lähtee mummonsa seuraksi ja isänsä naapuriin, Alfredin kasvattajalle.
Sahis sai viralliseksi nimekseen Todellakin Armoton Amiraali. Sahis jää Jyväskylään ja samaan vepeporukkaan meidän kanssa, toivotaan että suostuu uimaankin ensi kesänä!
Noppa sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aito Karvanoppa. Nopan 3 täplää kyljissä ja selässä näyttävät ylhäältä aivan nopalta. Noppa lähtee Länsirannikolle nöffirouvan kaveriksi.
Musti sai viralliseksi nimekseen Todellakin Ah-Musti. Mustin nimi keksittiin, kun Mila ehdotti Ahmattia jonkun pennun nimeksi ja minä halusin kaksiosaiset nimet -> Ah-Matti. Noh, tästä piti sitten vääntää Ah-sitä ja Ah-tätä. Ja Ah-Musti vaan oli niin Mustin nimi, että ei sille enää muutakaan voinut ajatella... Musti etsii sijoituskotia Keski-Suomesta.
Läiskä sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aavan Vartija. Läiskä muuttaakin veden äärelle ja varmaan viihtyy vahtimassa, nytkin on aina viimeisenä tulossa sisälle (tai siis jäämässä ulos).
Kanada, kutsumanimeltään Peto, sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aallonmurtaja. Peto näyttää tosi isolta mörssäriltä. Peto muuttaa lapsiperheeseen harrastuskaveriksi. 
Kolmioniska, Varoituskolmio, Mikko.. Tämä tyttö sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aamu-Tuima. On sen verran topakka tapaus, että nimi oli aika helppo valita. Mikolla on myös lansukaveri tulevassa kodissaan.
Ylläri sai viralliseksi nimekseen Todellakin Aika Yllätys. Yllärille oli myös heti syntymästä asti nimi valmiina, olihan se aika yllätys! Ylläri lähtee Pohjoisempaan Suomeen johdattamaan uuden omistajansa landseerin sielunelämään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti