maanantai 4. tammikuuta 2016

Ensimmäinen automatka (videoita)

Kävimme eilen hiekkakuopalla vähän "maailmaa katsomassa" ja autoilua kokeilemassa pentujen kanssa. Lysti nauttii autoilusta, joten se on erinomainen esimerkki pennuille. Pentujen kanssa on tarkoitus autoilla vielä muutamia kertoja ennen luovutusta, niin tottuvat autokyytiin.

Ensimmäinen autoilu, menomatkalla hiekkakuopalle. Ja sitten myös paluumatkalta videopätkää. Hyvin ottivat autoilun ja kävivät nukkumaan. :)

Pakkasta oli jonkin verran, joten pitkään ei oltu, mutta sen verran että tällaisen videon ehdin kuvaamaan. Muut aikuiset koirat olivat myös mukana eri autolla. Oli siinä pennuilla ihmettelemistä, että mihin on tultu.


Pennut saivat matokuurin jälleen, meni helposti ruoan seassa. Ne alkavat olla jo isoja ja touhuavat aika pitkäänkin kerralla. Viimeisten kahden vuorokauden aikana on sisälle tullut vain kaksi kakkaa, eli aika hyvin nuo osaavat ne jo ulos tehdä. Pissejä tulee vähän enemmän, kun touhuavat niin sitten välillä lirahtaa. Mutta hyvin kyllä tekevät ulos jos vaan tarpeeksi usein ehditään käymään. Ja nyt kun kehuu niin saa nähdä mikä paskamyrsky tulee ensi kerralla vastaan pentuhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti