keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Pentujen kuulumisia

Pennut kasvavat hyvin. Painot on nousseet hyvin, isoimmat yli 1,7kg ja pieninkin tirri yli kilon. Kaikilla on silmät auki ja kävellessä menevät jo muutamia akseleita kaatumatta. Nenät toimii hyvin, kun Lysti tulee pentulaatikon vierelle, kaikilla on kuono pystyssä ja sitten alkaa vaativa huuto.

Jouduttiin laittamaan Lystin kulkuaukolle korotuspala, etteivät pennut karkaa laatikosta.

Pennut saivat ensimmäisen matokuurin viikonloppuna. Kynsiä leikattiin etutassuista jo viime viikolla. Tänään aamulla oli suurimmalla osalla pennuista puhjennut ylhäälle eteen maitohampaat!

Otettiin eilen pennuista seisomakuvat molemmin puolin, sekä selkäpuolesta kuvat.


JR on porukan touhottaja, ekana ulos pentulaatikosta ja kiipeilee Lystin päällä. JR on myös todella kovaääninen, jos ei emoa heti kuulu kun nälkä iskee.
JR

JR

JR
Kolmipilkku on hyvin keskivertopentu, ei erotu erityisesti joukosta, kohtuu rauhallinen. Kiinnostuu myös ihmisestä, haistelee ja katselee.
Kolmipilkku

Kolmipilkku

Kolmipilkku
 Kolmiokylki on pienimpiä pentuja, tämä on jo aika kiinnostunut ihmisestä ja tutustuu haistelemalla ja katselemalla. Viihtyy sylissä hyvin.
Kolmiokylki

Kolmiokylki

Kolmiokylki
 Sahalaita on myös pienimpiä, tällä löytyy virtaa ja on melko aktiivinen. Rauhallinen kuitenkin käsiteltäessä ja viihtyy sylissä melko hyvin.
Sahalaita

Sahalaita

Sahalaita
 Raitahäntä on saanut kutsumanimekseen Noppa, tämä menee ruokailun jälkeen ympäri laatikon reunoja ja piipittää, menee myös tosi usein Lystin ja laatikon väliin nukkumaan.
Raitahäntä

Raitahäntä

Raitahäntä
 Musti on iso tyttö, aika rauhallinen ja tämä istuu ruokailun jälkeen monesti ihmettelemässä Lysti-emoa, haistelee kuonoa ja katselee. Kiinnostuu myös ihmisestä.
Musti

Musti

Musti
 Läiskä on pojista ehkä rauhallisin tällä hetkellä. Itse olen ihastunut sen väritykseen. Läiskä on myös aika keskivertopentu, eikä erotu erityisesti joukosta.
Läiskä

Läiskä

Läiskä
 Kanada on isoimpia pentuja. Jyrää muut ruokaillessa ja on kohtuu aktiivinen. Tähän on moni ihastunut, saa nähdä miten me maltetaan antaa uuteen kotiinsa.
Kanada

Kanada

Kanada
 Kolmioniska on melko aktiivinen, tämä ei ole kyllä kaikista fiksuin otus, niin monesti tarttuu tissiin nisän vierestä... Ja kovaääninen jos ei heti pääse syömään.
Kolmioniska

Kolmioniska

Kolmioniska
 Ylläri on toinen isoista pojista. Näillä on Kanadan kanssa kisa kumpi on isompi. Minusta kohtuu rauhallisen oloinen (Sarin mielestä aktiivinen) ja tosi kivan näköinen.
Ylläri

Ylläri

Ylläri


pentukasakävelytreeniä

ruokailua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti